Mogelijkheden

Lunch

Bij Mennoos Kookerij hebben wij een uitgebreide lunchkaart al vanaf 6 euro! Van een soepje naar een broodje, van een salade naar een uitsmijter. En staat hetgeen waar u nét zin in heeft er niet bij? Als de ingrediënten in huis zijn, maken we het voor u. Ook de warme maaltijden voor ’s avonds zijn overdag te bestellen dus voor ieder wat wils!

 

Diner

Een vaste kaart in de avond hebben we niet. Waarom niet? Omdat wij werken met het aanbod van de dag. Altijd voldoende variatie en inspelend op seizoensproducten. Zo is alles altijd gegarandeerd vers en kunnen de chefs met hun creativiteit alle kanten op. De wisseling van gerechten staat her en der op de krijtborden in de Kookerij en is regelmatig te vinden op onze Facebook pagina. “Eten wat de pot schaft”, maar wel altijd keuze uit 5 verschillende maaltijden voor een scherpe prijs!

 

High Tea

Sinds kort hebben we ook een High Tea aan te bieden bij Mennoos Kookerij! Een etagère vol met allerlei lekkers met daarbij een potje thee. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: petit-fours of bonbons, muffins, scones met beleg en sandwiches. Dit alles ook uiteraard rekening houdende met het aanbod wat we op dat moment hebben, maar altijd lekker!

High Tea kan uitsluitend op reservering, dus reserveer op tijd!

 

Partijen

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor het geven van een feest, een gezellig diner voor een groep of een ongedwongen receptie? Bij Mennoos Kookerij denken we graag met u mee voor de invulling van uw dag/avond en de verschillende mogelijkheden. Zo hebben wij diverse arrangementen voor borrels, lunches en buffetten en high tea. In overleg kan uiteraard ook iets op maat voor u gerealiseerd worden.

Onze voorkeur hierbij gaat uit voor het maken van een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bespreken, omdat wensen vaak heel persoonlijk zijn. Dit kan per mail via info@mennooskookerij.nl of via 050 - 230 18 48.

Over ons

Mennoos Kookerij is gevestigd in het Menno Lutterhuis aan de Paterswoldseweg 267 (ingang aan de zijkant, aan de Laan van de Vrijheid). Zoals de naam het al zegt zijn we een Kookerij, in een ongedwongen sfeer lekker eten en drinken, lunch/warme maaltijd; het kan allemaal de hele dag. Geen klassiek diner ’s avonds, maar toegankelijke gerechten die voor een betaalbare prijs met passie voor u bereid zijn... Lees meer

Contact opnemen?